Sivut

tiistai 23. elokuuta 2011

massaa, helmiä, koruja...

Eilen kävin hankkimassa uuninlämpömittarin fimon paistoa varten. Olin ovela ja ostin ihan tavallisen uunilämpömittarin päivittäistavarakaupasta. Säästin puolet siitä mitä ihan oikea fimonpaistomittari maksoi. Sama asteikko kummassakin ainoa ero ettei sinä 110 kohdalla ole mitään erityistä merkkiä. Siispä pitää olla tarkkana...

Nyt siis fimohelmet ja muut tekeleet paistettu, ja osaa niistä jo lakkasin ja kuivavat nyt tikkujen päässä tuossa munakennossa (fimoilun maailma -blogia ylläpitävän katjan hyvä vinkki, kiitos siitä ).

Olen saanut viikon aikana valmiiksi kolme avainketjukaulanauhaa, (kahdesta en ole vielä lisäillyt kuvia mut kunhan saan ne koneelle niin niin...) yhden kaulakorun, rannekorun, kahdet makeanvedenhelmi-korvakorut, yhden askartelu hyshys jutun jostapa kuvaa tänne sitten kun saan siitä näpsittyä sellaisen ja h-hetki on ohi. :-)

Tällaisen nopean jutun värkkäilin aikaisemmin lahjaksi. Music with book :-)
Lisäilen kuvia tänään, jos ehdin ja jaksan saada ne julkaisukuosiin. (Kuvien julkaisu on tarkkaa... Raakaa valokuvaa ei voi laittaa kun värit ei vastaa ihan todellisuutta koskaan.)

Palaamisiin... :-)

1 kommentti: