Sivut

lauantai 4. kesäkuuta 2011

Kaunis kesä innosti ulos

Oli niin nätti ilma ulkona, että otin ja siirryin kahvin ja tietokoneen kanssa ulos kirjoittelemaan. Nappailin tuossa valokuvia vaaleasta avainketjusta, jonka sain aamulla valmiiksi ja nyt odottelen että kamera latailisi kuvat tietokoneelle.

No nyt on kuvat ladattu ja yksi muokattu sopivaan kokoon tänne, olkaa hyvät.
Huomasin tässä samalla kun kesätoimistossani kuvia siirtelin ja valitsin, että räystääni alla asustelee leppälintupariskunta.

Mutta palataan tuohon koruun elikkäs.... se on hyvin vaalea, kuten toivotiin mutta hieman kuitenkin vihertävä. Vihreät fluoriittisirut tuovat koruun vähän enemmän ilmettä kuin pelkät valkoiset helmet.

Näitä vaaleita on vielä tehtävä kolme kappaletta lisää kunhan saan postipakettina hopeanvärisiä avolenkkejä osien yhdistämiseksi. Hartaasti odotoan sitä postipakettia jonka keskiviikkona jo tilasin. Tuletule pakettini maanantain postissa!

1 kommentti:

  1. Hei!! Ihania koruja sinulla! olisin ollut utelias, onko tiedossasi, että sinun avainnauhat olisivat hajonneet? Saat ne näyttämään ihanan keveiltä, minun tuplavaijereilla ja muilla ei nauhat ole kovin kauniita :/

    VastaaPoista